Welkom op de homepagina van Festival Een Andere Noot 2014

Nieuws

 • 28 apr 2013

  Ba Azzouz trakteert groot!!!

  Omdat het nog maar een paar dagen is voor FAN 2013, is Ba Azzouz vastberaden en wil groot uitpakken. Hij trakteert groot, Oellah!! Voor alle FAN's die hun hele familie en alle vrienden willen meenemen, geeft Ba Azzouz de kaarten weg voor marktprijzen. (Lees verder...)

 • 22 apr 2013

  Ensemble Rayan, een muzikale boodschap

  Ensemble Rayan is in 2002 in Leiden opgericht. Het is de eerste band die in deze stad en omgeving die de Samaa 'muziek (een vorm van soefi-muziek) heeft geïntroduceerd. De belangrijkste uitdaging van Ensemble Rayan is om zijn publiek te trakteren op mooi (Lees verder...)

 • 15 apr 2013

  Verslag themabijeenkomst ‘muziek en islam: gaan ze samen?

  In het kader van de voorprogrammering rondom FAN 2013 en naar aanleiding van de vele vragen via social media is er een bijeenkomst georganiseerd rondom het thema muziek in de islam op zaterdag 13 april j.l. bij SVVP. Speciaal voor deze bijeenkomst is de h (Lees verder...)

 • 15 apr 2013

  Fotoverslag: Themabijeenkomst Islam & Muziek

  Op zaterdag 13 april j.l. heeft SVVP in het kader van de voorprogrammering rondom FAN 2013 en naar aanleiding van de vele vragen via social media een bijeenkomst georganiseerd rondom het thema muziek in de islam. Speciaal voor deze bijeenkomst is de heer (Lees verder...)

 • 5 apr 2013

  Videoboodschap FAN 2013 | Ismael Belouch

  Ismael Belouch  is een jonge atriest die geboren is in 1983 in Nador (Noord-Marokko). Hij zingt zowel in het Marokkaanse Arabisch als in het Berbers. Zijn muzikale voorbeelden zijn: Oem Kalthoum, Walid Mimoun en Khalid Izri. Ismeal heeft opgetreden in (Lees verder...)

 • 30 mrt 2013

  HET FESTIVAL: EEN ALTERNATIEVE NOOT?

  Wat is onze motivatie om het Festival Een Andere Noot te organiseren? Een vraag die we onszelf vaak hebben gesteld bij de vele brainstormsessies die we ter voorbereiding op het festival hebben ingelast. Het antwoord is dat het festival een alternatief is (Lees verder...)

 • 25 mrt 2013

  Facebook actie: WIN 2 KAARTEN!!!

  FAN 2013 geeft periodiek 2 gratis kaarten, VIP plaatsen en Meet&Great met de artiesten. aan het einde van iedere week worden de winnaars bekend gemaakt. Spelregels: - Verander je omslag/cover naar “Ik ga naar FAN 2013, Ga mee”,  Lees verder...)