Festival Een Andere Noot 2014 (Slotevent)

4 May 2014

Festival Een Andere Noot 2014 (Slotevent) (Alle Events, Toekomstige Events, Verleden Events)

Posted By admin

No Comments

4 May 2014 - 4 May 2014

14:00 – 18:00

Theater Zuidplein, Rotterdam, Zuidplein 60-64, Rotterdam, 3083 CW, Zuid-Holland, Netherlands

Categories: , ,

Tags: , , , , ,

Zin in een veelbelovende, inspirerende en onvergetelijke middag?

Onder het motto ´kunst als uiting voor talent´, organiseert SVVP en de Landelijke organisatie Op Koers (LOOK) de negende editie van het Festival Een Andere Noot. Het festival vindt plaats van 1 tot 4 mei 2014, vier dagen lang vol muziek, workshops, exposities en veel meer.

Op 4 mei 2014 vindt de slotevent van het festival plaats. De host op deze dag is de welbekende Samira el Kandoussi (presentatrice van het Ramadan Journaal en Lipstickmoslima’s). Inspirerende sprekers, theater, lezingen en nog veel meer…

Ismail Belouch en Youssef Labib zullen op 4 mei optreden. Ismael Bellouch heeft een exclusieve zangstem die veel harten heeft doen smelten en in volle zalen heeft opgetreden.Hij zingt zowel in het Berbers als Marokkaans Arabisch. Hij heeft opgetreden in verschillende festivals in Marokko en hij was te zien op de Marokaanse net 2M. De jonge artiest Yusuf Labib begint steeds meer bekendheid te krijgen binnen en buiten Marokko. Hij zingt zowel in het Arabisch als in het Marokkaans. Een van de hoogte punten van zijn jonge muziek carrière is zijn deelname aan de zesde editie (2011) van het internationale talentjachtprogramma ‘Moenshied a-Shariqa’ van het kanaal uit de Verenigde Arabische Emiraten. Door de inspirerende teksten van deze zangers en hun muziek, zijn zij echte publiektrekkers in zowel Marokko als daarbuiten. De artiesten worden tijdens het slotevent bijgestaan door het orkest ‘Tasnim’. Tot slot wordt er ook een spetterende optreden gegeven door Zakaria Oubbi, een getalenteerde pianist van 16 jaar. Hij volgt al vijf jaar pianoles,  algemene muzikale vorming en songwriting bij de acedemie van Hoboken.

Iedereen is van harte welkom! Bent u liefhebber van wereldkunst en wilt u zich mee laten slepen door exotische klanken en prachtige kunst? Dan verwelkomen we u graag op het Festival een Andere Noot.


Kaarten