Word vrijwilliger!

Vind je het leuk om het festival vanaf de andere kant mee te maken? Bent u niet de beroerdste om de handen uit de mouwen te steken? Word vrijwilliger en neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@eenanderenoot.nl, onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Het festival draait volledig op vrijwilligers wat ervoor zorgt dat het twee lagen krijgt. Enerzijds voorziet het festival in de behoeftes van haar doelgroep. Anderzijds is het een kans voor vrijwilligers om ervaring op te doen in het organiseren van evenementen.  Het succes van het festival ligt ook in de kracht van de vrijwilligers met verschillende achtergronden en disciplines.

Om het festival mogelijk te maken helpen er elk jaar vele vrijwilligers mee in talloze verschillende functies. De 9e editie zal plaatsvinden van 1 tot 4 mei 2014. Buiten alle artiesten ontmoeten, ambiance en versnaperingen om, is het vooral heel leuk om bij het festival te werken. Als vrijwilliger krijg je een unieke kijk achter de schermen, je werkt op een informele manier samen met veel verschillende mensen en je kunt genieten van de goede sfeer.

Contact formulier