• 10 mei 2014

  Verslag: Festival een Andere Noot 2014

  Het Festival Andere Noot was wederom een groot succes! Dit jaar, anders dan voorheen, heeft de organisatie geëxperimenteerd met verschillende kunstuitingen verspreid over verschillende dagen. Het festival heeft dit jaar dan ook vier dagen geduurd waarin aller (Lees verder...)

 • 19 apr 2014

  ML Tours Actie!!!

  OPGELET! OPGELET! OPGELET! ZIN IN EEN RETOURTJE NAAR 7 VERSCHILLENDE BESTEMMINGEN IN MAROKKO? LEES DAN VERDER!

  ML Tours biedt FAN's maar liefst 4 vliegtickets aan! De tickets worden op 4 mei tijdens het slotevent v (Lees verder...)

 • 4 apr 2014

  Teaser FAN 2014 | 1 – 4 mei, Rotterdam

  Het Festival vindt plaats van 1 tot en met 4 mei 2014 op verschillende locaties in Rotterdam. Het richt zich op wereldkunst en –cultuur. Het festival bestaat uit een gevarieerd programma waarin u kunt genieten van all (Lees verder...)

 • 30 mrt 2014

  Persbericht: 9e editie Festival een Andere Noot

  27 maart 2014, Exotische klanken en wereldkunst in Rotterdam! Vier dagen lang – van donderdag 1 mei t/m zondag 4 mei – staan verschillende locaties waaronder theater Zuidplein het teken van wereldmuziek en -kunst. Tijdens de 9e editie van dit jaar (Lees verder...)

 • 22 mei 2013

  Evaluatiebijeenkomst | Vrijwilligersfeest FAN 2013

  Op zaterdag 18 mei j.l. heeft SVVP het festival met alle betrokken vrijwilligers geëvalueerd. Bij aanvang van de bijeenkomst heeft Faouzi Achbar, fractievoorzitter van de PvdA in de deelgemeente Feijenoord, nogmaals benadrukt hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor de leefbaarhe (Lees verder...)

 • 14 mei 2013

  Verslag Festival een Andere Noot 2013

  Rotteram, 6 mei 2013. Het Festival Andere Noot was weer een succes! Maar liefst 600 mensen mochten de voorstellingen bijwonen. De organisatie moest helaas veel bezoekers teleurstellen omdat de kaarten uitverkocht zijn. Het enthousiaste publiek kon rekenen op prachtige optredens, (Lees verder...)

 • 4 mei 2013

  Breaking news

  Beste FAN's. Let op! De onlinekaarten zijn helaas uitverkocht! Heeft u nog geen kaart? Wees dan snel want op=op! Er kunnen vandaag nog kaarten gereserveerd worden via het nummer: 0616666177. Morgen is er nog een beperkt aantal kaarten aan de kassa te verkrijgen. Wees op tij (Lees verder...)

 • 28 apr 2013

  Ba Azzouz trakteert groot!!!

  Omdat het nog maar een paar dagen is voor FAN 2013, is Ba Azzouz vastberaden en wil groot uitpakken. Hij trakteert groot, Oellah!! Voor alle FAN's die hun hele familie en alle vrienden willen meenemen, geeft Ba Azzouz de kaarten weg voor marktprijzen. TWEE NIEUWE ACTIES GESPO (Lees verder...)

 • 22 apr 2013

  Ensemble Rayan, een muzikale boodschap

  Ensemble Rayan is in 2002 in Leiden opgericht. Het is de eerste band die in deze stad en omgeving die de Samaa 'muziek (een vorm van soefi-muziek) heeft geïntroduceerd. De belangrijkste uitdaging van Ensemble Rayan is om zijn publiek te trakteren op mooie optredens en prachtige (Lees verder...)

 • 15 apr 2013

  Verslag themabijeenkomst ‘muziek en islam: gaan ze samen?

  In het kader van de voorprogrammering rondom FAN 2013 en naar aanleiding van de vele vragen via social media is er een bijeenkomst georganiseerd rondom het thema muziek in de islam op zaterdag 13 april j.l. bij SVVP. Speciaal voor deze bijeenkomst is de heer dr. Mahmoud al Saify (Lees verder...)

 • 15 apr 2013

  Fotoverslag: Themabijeenkomst Islam & Muziek

  Op zaterdag 13 april j.l. heeft SVVP in het kader van de voorprogrammering rondom FAN 2013 en naar aanleiding van de vele vragen via social media een bijeenkomst georganiseerd rondom het thema muziek in de islam. Speciaal voor deze bijeenkomst is de heer dr. Mahmoud al Saify uitg (Lees verder...)

 • 5 apr 2013

  Videoboodschap FAN 2013 | Ismael Belouch

  Ismael Belouch  is een jonge atriest die geboren is in 1983 in Nador (Noord-Marokko). Hij zingt zowel in het Marokkaanse Arabisch als in het Berbers. Zijn muzikale voorbeelden zijn: Oem Kalthoum, Walid Mimoun en Khalid Izri. Ismeal heeft opgetreden in verschillende festivals (Lees verder...)

 • 30 mrt 2013

  HET FESTIVAL: EEN ALTERNATIEVE NOOT?

  Wat is onze motivatie om het Festival Een Andere Noot te organiseren? Een vraag die we onszelf vaak hebben gesteld bij de vele brainstormsessies die we ter voorbereiding op het festival hebben ingelast. Het antwoord is dat het festival een alternatief is omdat het in een behoefte (Lees verder...)

 • 25 mrt 2013

  Facebook actie: WIN 2 KAARTEN!!!

  FAN 2013 geeft periodiek 2 gratis kaarten, VIP plaatsen en Meet&Great met de artiesten. aan het einde van iedere week worden de winnaars bekend gemaakt. Spelregels: - Verander je omslag/cover naar “Ik ga naar FAN 2013, Ga mee”,  de omslag; - Shar (Lees verder...)